Lody rzemieślnicze i...
Lody rzemieślnicze, tradycyjne ciasta „z blachy” , ciastka, ciasteczka na wagę, torty tradycyjne oraz torty lodowe.
Cukiernia i lodziarnia
Jesteśmy rodzinną firmą, obecną na rynku od 1992 roku. Działalność rozpoczęliśmy od wytwarzania lodów rzemieślniczych, które produkujemy na bazie świeżych surowców mlecznych, dobierając je ze szczególną starannością.
Swoje tradycyjne receptury ciągle wzbogacamy, aby być na bieżąco z nowymi trendami w lodziarskim świecie. Od kilku lat aktywnie współpracujemy z Uniwersytetem Rolniczym w Krakowie w zakresie poszerzania bazy surowcowej i smakowej, osadzonej w małopolskiej tradycji. W 2005 r. powiększyliśmy firmę o profesjonalną pracownię cukierniczą, oferującą naszym klientom pełną gamę wyrobów cukierniczych. Do produkcji wykorzystujemy tylko wysokiej jakości naturalne surowce i półprodukty.
Nasze wypieki wyróżniają się oryginalną kompozycją smakową. Od wielu lat odnosimy sukcesy w festiwalach takich jak: „Małopolski Festiwal Smaku”, „Agro Polska”, „MTP” i innych imprezach ogólnopolskich, które pozwalają nam na bieżąco weryfikować jakość naszych produktów, a także dają możliwość porównania z uznanymi markami w branży. Tradycyjne receptury łączone z nowymi trendami w cukiernictwie, pasja i doświadczenie personelu to znak rozpoznawczy Cukierni Melba!