Soki, soki, soki...
Tłocznia Owoców Pawłowski jest rodzinną firmą, która powstała w 2012 roku i produkuje naturalnie mętne soki owocowe, owocowo–warzywne oraz warzywne, jak również zioła pasteryzowane w soku jabłkowym.
Wyciskamy owoce i warzywa
Tłocznia Owoców Pawłowski jest rodzinną firmą, która powstała w 2012 roku i produkuje naturalnie mętne soki owocowe, owocowo–warzywne oraz warzywne, jak również zioła pasteryzowane w soku jabłkowym.
Surowce, z których wytwarzamy soki, są starannie wyselekcjonowane, pochodzą z własnego gospodarstwa oraz od zaufanych dostawców. Właścicielami gospodarstwa, w którym rosną owoce i warzywa, dziś wykorzystywane do produkcji soków, byli od wielu pokoleń przodkowie obecnego właściciela – Antoniego Marcina Pawłowskiego, czyli rodzina Pawłowskich.
Ze względu na dużą zasobność w substancje bioaktywne i wygodę stosowania, jedna szklanka 100% soku NFC owocowego, warzywnego czy owocowo–warzywnego od Tłoczni Owoców Pawłowski może stanowić zamiennik jednej z pięciu porcji owoców i warzyw zalecanych w codziennej diecie.
Z takich, najlepszej jakości warzyw i owoców, produkowane są nasze soki NFC (nie z koncentratu), wytwarzane przez Tłocznię Owoców Pawłowski. Są one bez dodatku cukru, substancji słodzących, barwników, konserwantów i wody. Zawierają naturalnie występujące cukry, witaminy i minerały zachowane dzięki procesowi tłoczenia.